Thursday, October 8, 2015

Keputusan AisyaAzman's Blog Award and Bloglist !


Assalamualaikum




hai ! nampak tak pic atas nii
and cute kan banner tu hihi
Keputusan AisyaAzman's Blog Award and Bloglist ! :)
yeayy ! nysa berjaya dapat blog award and berjaya masuk list of fame blog AisyaAzman 
nysa dah tampal banner kat blog nysa 
cute sangat :)


if nak tengok pemenang yang lain , boleh tengok SINI 


by the way , thankyou so much ! :)


8 comments:

leya yeolly said...

tahniah

sayidah napisah said...

wah hebat. tahniah :D

anak denesor said...

tahniah

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak URL ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

Khairul Hilmi Sidek said...

tahniah

Radio Senyap - Senyap Bukan Bererti Diam

Anonymous said...

I am sure this piece of writing has touched all the internet viewers, its
really really good article on building up new weblog.



My webpage Stormfall Rise Of Balur Guide

The Kehalusan Kelembutan said...

Salam maal hijrah, singgah sini :)

Amir renovation said...

Assalamualaikum tuan/puan. Sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,waterproofing,buat porch,sambung rumah,buat pagar,vinyl floor dan wallpaper,landskap dan kolam hiasan,grill dan owning,dan keje civik lainnya.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,puchong,cheras,kl dan sekitarnya,bndr sri putra,nilai dan sepang.hubingi sy di no 0192945175 or wssp 01129110298. Tq

ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK