Thursday, October 29, 2015

Giveaway Mek Cun


Assalamualaikum



jom join giveaway ni !
klik banner comel atas ni for the details okay :)



Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih


Assalamualaikum

[Sila Tekan Banner Di Atas Untuk Join]



Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Tarikh Mula : 29 October 2015 | Tarikh Tamat :12 November 2015



Sunday, October 25, 2015

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE


Assalamualaikum


hai joim join giveaway ni
OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE
klik banner comel atas ni for the details okay :)


blog Mekzumbie simple but nice ! :)
dan jugak banyak entry yang sangat menarik



Giveaway Nurfuzie Dot Com #1


Assalamualaikum


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
Give Away yang ditunggu tunggu oleh cik en dan sponsar sponsar cik en akan bermula pada 1/10/2015 sehingga 30/10/2015
Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang peserta yang bertuah. Mungkin anda salah seorangnnya. Jadi apa tunggu lagi, mari mencuba dengan join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 ini dengan syarat yang sangat mudah.
Kalau sertai Insyallah rezeki itu ada, Kalau tidak sertai sudah tentu rezekinya tiada
Ini syarat yang perlu untuk menjadikan rezeki itu jadi kenyataan


1. Buat satu entry bertajuk " Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"

2. Follow  dan like semua sponsar dibawah ini  dan copy html dan paste di HTML entri korang :

Follow Blog
Nurfuzie , Julia Jamaludin , Lisa Hlovate , Along , MrsYatie , KhalidKyle , Shad , Nona , Farah , Athirah Diyana , Ejulz , Addin , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Emy Amelia , Irrayyan , Sporting Mummy , SayidahNapisah

Follow Instagram
Nurfuzie , Lisa Hlovate , Along , Shad , KhalidKyle , Athirah Diyana , Ejulz , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Nona , Emy Amelia , Marsha farprettybylh

Follow Twitter


Follow Google+


Masukkan Dalam Bloglist
Farah , MrsYatie , Addin , Irrayyan , SayidahNapisah

Fanpage

Nurfuzie.com
Along Maisuri
Shad
Ejulz
Farprettybylh
Kawaidesu Concept
Sayidah Napisah
Emy Amelia
Carehappytips
Jeragat LESS? Seronok
Follow
Cahaya Farah
Irrayan

3. Publish dan letakkan link entri tersebut di komen entri  Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 sahaja

Tarikh Give away ini bermula 1/10/2015 sehingga 30/10/2015.

Thursday, October 22, 2015

GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY


Assalamualaikum


jom join giveaway ni !
klik banner bawah ni for the details okay :)

GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY



JOM MERIAHKAN SEGMEN 
KLIK BANNER SEGMEN UNTUK INFO LANJUT

DETAIL SEGMEN

** 19 PEMENANG DI CARI
** MULA : 21 OKTOBER 2015
** TAMAT : 31 OKTOBER 2015


GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY ini di taja sepenuhnya oleh Kathy, Mamaniza, Sofu, Suria, Sally,  Hani, Eyra, Fuza, Adna, Ayumie, Yong, Zie, Eda, Hana, Yana Yani, Ida, Fiza, Ida Bits and Aida.


Sukaa Sukii Giveaway by SFCT


Assalamualaikum


jom join segmen ni !
klik banner atas ni for the details okay :)



Wednesday, October 21, 2015

segmen blogwalking by mirza syazwina


Assalamualaikum


jom join !
klik banner atas ni for the details :)



Segmen Blogwalking Hanis Masturina


Assalamualikum



jom join !
klik banner for the details :)



THENAMYBLOG 1st ANNIVERSARY


Assalamualaikum



jom join ! 
klik banner atas ni for the details okay :)



Thursday, October 8, 2015

Keputusan AisyaAzman's Blog Award and Bloglist !


Assalamualaikum




hai ! nampak tak pic atas nii
and cute kan banner tu hihi
Keputusan AisyaAzman's Blog Award and Bloglist ! :)
yeayy ! nysa berjaya dapat blog award and berjaya masuk list of fame blog AisyaAzman 
nysa dah tampal banner kat blog nysa 
cute sangat :)


if nak tengok pemenang yang lain , boleh tengok SINI 


by the way , thankyou so much ! :)


Pemenang Giveaway : My Graduation Celebration !


Assalamualaikum




hai semua . lama nysa tak update blog . busy sangat sejak masuk second year ni hm
alhamdulillah nysa terpilih menjadi salah seorang pemenang giveaway : my gradution celebration :)
nysa yang number 29 tu hihi
by the way thankyou soo much !
yang lain tu if nk tengok list pemenang boleh klik SINI



goodnight , earthlings
sweet dream :)


Friday, October 2, 2015

Product Review : BB Cream Nurrull's Beauty


Assalamualaikum




Hai semua
Ya Allah busynya nysa . lab bertimbun . sorry baru berpeluang update and review this product hihi
Harini nysa nak review sikit hadiah giveaway from RIANA LITTLE CUTIES
which is BB Cream ( Nurrull's Beauty )


before ni nysa ada post satu entry yang nysa adalah salah satu pemenang Giveaway BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties
haaa ni lah dia BB Cream tuu . comel kan . hihi
by the way , thankyou so much for that gift , Kak Fiza :)


nysa dah pernah try banyak bb cream but mostly tak sesuai dengan nysa
ada yang oily which is sangat tak sesuai dengan muka yang jenis berminyak
then ada yang macam tebal sangat so if pakai rasa tak best sebab rasa macam pakai banyak sangat bb cream padahal calit sikit jaa
nysa jenis tak bersolek tebal tebal ni . just put small amount of bb cream bedak sikit then lipstick / lipgloss
so if nysa pakai bb cream yang heavy rasa macam muka nysa pelik sangat haha


and now , nysa dah jumpa satu bb cream yang sangat best !
that bb cream sangat lah best ! serious talk memang best sangat
BB Cream Nurrull's Beauty
you all must try !


first , struktur dia sangatlah ringan so if pakai taklah korang rasa macam pakai 1 kilo bb cream haha
pakai sikit je pun dah okay . tak payah tebal tebal . so teramatlah jimat
kan ada bb cream yang oily kan but this bb cream tak oily pun so if muka korang jenis berminyak (macam nysa . haha ) and pakai bb cream ni , takde lah bertambah minyak kan
memang tak berminyak pun !


bb cream ni bila pakai soft je kat muka . ploles je bila tengok muka sendiri *kehkeh*
but serius , lembut sangat kat muka
lagi satu , bb cream ni tahan lama . nysa pakai pagi before pergi kelas pukul 8 , boleh tahan sampai petang :)
and selain itu , bb cream ni kecik ja so senang nak bawak pergi memana




korang taknak try ke ? try laa ! hihi


so if korang nak try , boleh lah terus contact Kak Fiza kat whatsapp
or boleh ke blog RIANA LITTLE CUTIES for more information about that BB Cream :)




Have a nice day , earthlings !


Giveaway October By Impiana Cik Yanie


Assalamualaikum



jom join giveaway ni
"GIVEAWAY OCTOBER BY IMPIANA CIK YANIE"


klik banner comel atas ni for the details okay :)


Segmen : Saya Sayang Blog Saya


Assalamualaikum



siapa yang tak sayang blog sendiri kan ? hihi
jom join segmen ni


klik banner atas ni for the details okay :)



Postcards Giveaway by Doodles of Life


Assalamualaikum


jom join giveaway !
"POSTCARDS GIVEAWAY BY DOODLES OF LIFE"


Klik banner atas ni for the details :)


Segmen Starlavenderluna 1st Giftaway


Assalamualaikum


jom join giftaway ni !
"SEGMEN : STARLAVENDERLUNA 1ST GIFTAWAY"


Klik banner for the details okay :)



Thursday, October 1, 2015

Bloglist Oktober


Assalamualaikum



cepat ja masa berlalu . dah pun bulan oktober
by the way thankyou korang sebab join segmen nysa
thankyou yang buat entry thankyou semua semua lah heheh
okay bawah ni list blog yang join and nysa akan masukkan dalam bloglist nysa :)



jom blogwalking !
have a nice day :)


  1. http://faranina89.blogspot.my/
  2. http://theyanaonly.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html
  3. http://www.sayidahnapisah.com/
  4. http://perducinta.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html
  5. http://www.syahidahfadilah.com/
  6. http://inijaribertinta.blogspot.my/
  7. http://www.masturadin.com/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa_17.html
  8. http://www.aimisyahirah.com/
  9. http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html
  10. http://housewifearts.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html
  11. http://ekjozbuluh.blogspot.com/
  12. http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html
  13. http://leylanurjati.blogspot.my/
  14. http://radiosenyap.blogspot.my/
  15. http://cahayakukasih.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html
  16. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/
  17. http://darihatimissmulan.blogspot.my/
  18. http://nursyazwinas.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html
  19. http://lurvenerd.blogspot.my/
  20. http://cerita-sigadiskecil.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-cik-nysa.html
  21. http://www.ajuyarashid.com/
  22. http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html
  23. http://doublehealhltyeshoppe.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html
  24. http://yangbaik.blogspot.my/
  25. http://zombie404.blogspot.com/
  26. http://qaseh-delima.blogspot.my/
  27. http://ucingkadayan.blogspot.my/
  28. http://ombakbergigis.blogspot.my/
  29. http://galeriduniaku.blogspot.my/
  30. http://liezamustafa.blogspot.my/
  31. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/
  32. http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/
  33. http://www.mialiana.com/
  34. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html
  35. http://leyastorymory.blogspot.my/
  36. http://www.nurfuzie.com/
  37. http://akutechikmolek.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html
  38. http://cikhanicruzier.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html
  39. http://kenny977.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html
  40. http://tolakbatukayu.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html
  41. http://akuyangpostkauyangpanas.blogspot.my/
  42. http://sujuelfarahin.blogspot.my/
  43. http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html
  44. http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.my/
  45. https://www.blogahbar.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html
  46. http://ibunoey.blogspot.my/
  47. http://www.shilazizi.blogspot.my/
  48. http://anakdenesor.blogspot.my/
  49. http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html
  50. http://indahnyacahaya.blogspot.my/
  51. http://cikcoklat1235.blogspot.my/2015/09/egmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html
  52. http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html
  53. http://jombercontest.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html
  54. http://kaklongarang.blogspot.my/
  55. http://impianacikyaanie.blogspot.my/


ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK