Friday, September 25, 2015

Salam Perantauan


Assalamualaikum




Salam Aidiladha kepada semua muslimin and muslimat seluruh dunia :)
oh by the way ini cerita semalam
*busy sangat sampai tak sempat nak update . hehe*


we are from different state 
Johor , Kelantan , Negeri Sembilan , Pahang
and kami tak balik for this raya haji sebab Jumaat pagi ada kelas :(
but ada ja yang ponteng
nysa pun rasa nak ponteng jugak sebab just ada 2 kelas ja tapi rasa macam jahat sangat lah pulak . haha . so terpaksalah tak balik and pergi kelas pagi tadi
nasib baik raya haji kalau aidilfitri tak balik rumah , dah lama dah meraung . hehe
so kami just beraya kat Kota Damansara
rendang , lodeh semua masak sendiri *tsktsk*


apa apa pun happy lah sebab ada member member
takde lah homesick sebab tak dapat balik rumah kan . haha
sebenarnya dah banyak kali dah tak balik rumah time raya haji tapi itu dulu lah . time sekolah menengah kat Kedah 
cuti kejap sangat so macam tak berbaloi nak balik and penat jaa duduk dalam bas tu 8/9 jam
tu tak campur lagi if jammed . mau dekat 10 jam jugak lah 
time tu selalu lepak Penang or Perlis . rumah member (Madihah Zaini) with Fatin Nabihah
but yang raya kat Kota Damansara ni first time :(
selalunya balik jaa sebab dekat kan tapi tu lah jumaat pagi ada kelas 



btw , Happy Eid , everyone :)
semoga kita lebih baik dari sebelum ini


4 comments:

anak denesor said...

same la x blik gak...ari ni kene keje..wuaaaaa..pstt sedap nye juadah..nak skettt

Ayie Ijam said...

salam aidiladha:)

Obat Hernia said...

sangat menarik sekali nih, terimakasih banyak

Khairul Hilmi Sidek said...

Saye dulu pun mase belaja tak pernah balik raye haji.singkat sgt cutinye

ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK