Tuesday, September 22, 2015

Rezeki September


Assalamualaikum


nysa nak update haritu lagi tapi tak sempat sempat haha maklum lah dah start new sem kan . baru je beberapa hari tapi banyak benda nak kena buat . everyday ada lab and practical and kelas until 5pm
 harapnya nysa stay strong untuk face semua ni
so nysa nak share sikit last week nysa bertuah terpilih sebagai salah satu pemenang dalam 2 segmen ni
actually nysa happy sangat sebab terpilih . haha
this is my very first time terpilih as salah satu pemenang segmen or giveaway ni !
 before this nysa jarang join segmen or giveaway ni even dah berjinak jinak dalam dunia blogger sejak 2009 lagi 
tapi tu lah , busy kan . dengan study lagi so kurang sikit nak on blog
tu yang bila cuti semua segmen or giveaway nysa join . haha
penuh entry dengan giveaway
hope after this nysa boleh maintain blogging even tak cuti
apa apa pun , rezeki september . Alhamdulillah :)
thankyou so much !


first by THEYANAONLY , dalam Segmen bloglist kekal Theyanaonly
second by RIANA LITTLE CUTIES , dalam Giveaway : BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties







again , thankyou so much for both Theyanaonly and Riana Little Cuties ! 
nanti nysa akan review hadaih hadiah tersebut :)



Goodnight . esok kelas pukul 8 am


No comments:

ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK