Thursday, August 27, 2015

Bad Request Error 400


Hai Assalamualaikum semua :)
okay nak story sikit . sejak 2 3 harini aku stress sangat sebabnya that page "bad request error 400" selalu muncul . lagi stress sebab tak boleh nak follow korang korang semua and takboleh nak upload pic if nak buat new entry. and terpaksa lah guna Mozilla Firefox . but Alhamdulillah jumpa solution macam mana nak buang benda alah yang sangat annoying tuu :)


if anyone yang also face this problem and dont know how to remove it , you can follow this steps :

1.  From the menu, select Tools > Clear browsing data....




2.  Check the following:
  • Empty the cache
  • Delete cookies and other site and plug-in data
Select the beginning of time in the drop down box and click on the Clear browsing data button.





Taaadaaaa dah siap ! simple ja . but korang kena sign in balik lah since dia dah clear semua
selamat mencuba ! 




4 comments:

Rusmeyati Nordin said...

Samalah..akk pun kene bad req error ni...tension jap..now dah ok..igt akk je yg camni..hehe

rubiah kadir said...

Heheh..tima ksh atas info ya nisya

syastar said...

yeay da boleh insert picture.. thanks for this entry =)

Miss Oren said...

lol.. selalu jadi macam ni. Frust okeh haish!

ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK