Thursday, August 13, 2015

4 years to go


Hi Assalamualaikum and goodevening semua ! 
Fuhh seriously letih *baru sampai rumah . Alkisahnya begini , today is the last day , last paper for first professional exam so last paper tadi OSPE which is paper 2 . and OSPE ni combile paper 2 medic and paper 2 dental subjects

Im in group A because this grouping follow alphabet and my name starting with K so yeah ramai chinese actually . geng lain ramai in group B . and after je exam tadi terus pecut balik sebab mak call bagitahu dia masak sambal udang which time tu aku tengah mengidam sambal udang . hahaha

my OSPE teruk sangat ! part medic okay sikit but part dental aku sendiri taktahu aku jawab apaa dengan kalut lagi tapi medic pun tak berapa nak okay sangat . aha entah laa . hope everything gonna be okay . hope result okay and tak teruk sangat . hope tak fail and hope tak kena viva hiks


Group A ; after ospe :)





dentist-to-be *4 years more*


so , habis OSPE ni , done first professional exam , done sem 4 and done year 1 in Bach of Dental Surgery 
*baru habis first year yaa nisaa belum habis degree lagi so takpayah nak happy sangat*
we have 4 years more to go




All is well :)





No comments:

ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK