Sunday, May 24, 2015

Langkawi : Day 3 @ Dataran Lang


Assalamualaikum :)
ni tengah dalam feri tak boleh nak tidur so update untuk third day . this is the last day so pepagi bangun , lepak dataran lang then g breakfast after tu ke cenang sat cari barang and last sekali ke jeti . and from jeti Langkawi to jeti Kuala Kedah . From jeti Kuala Kedah to Jitra 

sampai sampai kat Jitra satg beli tiket untuk balik Johor malam nii then g makan Kueytiaw tomyam pastu terus balik 
*singgah Jitra just nak makan tomyam*



aku paling suka pic ni :) -KA-















Balik dulu . Bai Langkawi ! jumpa next time kalau rasa nak pergi lagi 


thankyou kawankawan . havva safe flight



No comments:

ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK