Sunday, May 24, 2015

Langkawi : Day 3 @ Dataran Lang


Assalamualaikum :)
ni tengah dalam feri tak boleh nak tidur so update untuk third day . this is the last day so pepagi bangun , lepak dataran lang then g breakfast after tu ke cenang sat cari barang and last sekali ke jeti . and from jeti Langkawi to jeti Kuala Kedah . From jeti Kuala Kedah to Jitra 

sampai sampai kat Jitra satg beli tiket untuk balik Johor malam nii then g makan Kueytiaw tomyam pastu terus balik 
*singgah Jitra just nak makan tomyam*



aku paling suka pic ni :) -KA-















Balik dulu . Bai Langkawi ! jumpa next time kalau rasa nak pergi lagi 


thankyou kawankawan . havva safe flight



Langkawi : Day 2 @ 3D Art


after Cable Car terus ke 3D Art Museum









after tu singgah Pantai Cenang kejap




after tu terus ke HIG area Kuah . shopping choc ! 
hm habis banyak jugak lah untuk choc nii . hm 
then after tu baru g dinner area Jeti




I'm so tired
so Goodnight !
havva nice sleep :)



Langkawi : Day 2 @ Cable Car


*sambung*


Cable Car



First stop




Second stop







*continue in the next entry*



Langkawi : Day 2 @ Mangrove Tour


Hai semua , Assalamualaikum :)
second day dekat Langkawi kitorang pergi banyak tempat . first pepagi tu g mangrove tour . tak jadi g hopping island sebab full *sigh*
mangrove tour ni pergi banyak tempat which are Mangrove Sightseeing , Bat Cave , Fish Farm , Eagle feeding / watching , Crocodile Cave , Kilim Geoforest park , Andaman Sea and lagi apa entah tak ingat nama haha 
after ja habis mangrove tour ,tukar baju , kami terus ke cable car solat zohor semua kat sana after that ke 3D art museum . after tu stop kejap kat Pantai Cenang before shopping choc di HIG area Pekan Kuah then tengah malam baru g dinner haha


Let pictures tell everything :)

Good Morning from us :)



















sambung di next entry sebab pics banyak sangat hihi



Saturday, May 23, 2015

Langkawi : Day 1


Assalamualaikum :)
firstday kat Langkawi *joget joget*
even before ni dah banyak kali pergi Langkawi but still excited
9 orang ja yang pergi . yang lain busy maybe hm

Langkawi ni kami amek pakej
3D2N for only RM99/person
*tak termasuk makan*
RM99 tu include motel, car, hopping island


[nisa.teyyo.hananie.wan syahira.ighaa.wani.adiela.adriana.zuyyin]

oh annisyak terlebih pink pulak harini *sigh* 

Pantai Cenang



malam tu saja p jenjalan kat area Kuah before balik motel after makan kat Pantai Cenang tetiba nampak belon ni haa kat betulbetul sebelah jeti so singgah kejap






need to sleep now
sebab kena bangun awal esok
so goodnight people :)
havva nice sleep





ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK