Tuesday, April 15, 2014

Last Seen


hari ini
aku bru merasa sakitnya "last seen" yang selama ini mereka sibuk bualkan . yeah why ? sebab selama ni tak ada istilah whatsapp bila nak contact bagai . hanya ada wechat text facebook and skype . and suddenly , check whatsapp and nampak something yang sangat kengecewakannnnn ! you guess what ? dia ada whatsapp. yeahhh whatsappp . yang ada double tick tuu yang ada last seen yang boleh buat orang meroyan sebab sebelah pihak tak reply but last seen dia baruu . 

and now aku baru rasa macam mana mereka rasa . haha . GILA ! 


and sampaikan ada oang kata, 


"seteruk teruk perkataan 'K'
Lagi hina 'Last Seen' yang tak di reply"




last , kecewa . move on please :(


3 comments:

siGadis Purple said...

hahaha..smlm baru buat camtu kat seseorang..hehe..bkn sngaja tp sibuk masa tu -_-

Iola said...

aah, hehe sadis juga last seen tapi tak de reply hihi

blogwalking here. =) visit my blog
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/04/easy-whipped-cream-frosting.html

Miss Boo said...

ai selalu gaduh ngan boiprengg ai sal last seen ne... time dia tgh kursus kat mentakab bz sgt smpi nak reply wasap ai pun xda masa biarpun kjap... tp last seen dia yg wt ai sakit jiwa... hahhaa... tp ai siasat and selidik rupanya dia cek wasap group kursus dorg... kihkihkih :)

ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK