Monday, April 28, 2014

Friendship vs Relationship



HAHAHAHAHA 
sampai sekarang aku still tak boleh stop gelak
sampai sekarang aku tak boleh stop happy
and I dont know why
*gelak gelak gelak*





FRIENDSHIP VS RELATIONSHIP

agak agak kau lah kan , mana best lagi ? friendship ke relationship ?
ahhh tetiba rasa dua dua buat aku sedih



RELATIONSHIP

orang kata bila friendship bertukar jadi relationship and after its over , tak ada istilah friendship balik . betul ? 
maybe sesetengah orang yaa and maybe sesetangah orang tak
ahh move on lah beb
takkan selamanya kita nak dihantui dengan kesedihan
and kelukaan masa lalu
*padahal diri sendiri tak move on lagi



FRIENDSHIP

sebenarnya aku nak bercakap lebih kepada friendship
kenapa ?
aku pun taktahu
tetiba rasa nak throwback macam macam dengan member zaman muda muda dulu
*buat cara macam sekarang ni dah tua


kadang kadang sebab sesuatu benda , friendship pun boleh retak seribu
ada pulak yang sampai hancur berkecai
tapi
orang kata , takda istilah putus kawan tapi kenapa sekarang kita macam musuh ?
macam tak pernah kenal ?
Kau A and Aku Z 
jauh sangat
even hakikatnya kita dekat
dan aku sedih bila ingat semua tu balik


Now , I know the real , true value of friendship
rasa friendship dengan relationship tu lain sangat sangat sangat
dan aku happy semuanya dah macam dulu
terima kasih , kawan :')
*cant stop smiling*
pasni boleh lah gosip gosip macam dulu kan
HAHAHAHA





rindu Meg *sigh




2 comments:

Anonymous said...

Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this
blog loading? I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog.

Any responses would be greatly appreciated.

my web page: myrtle beach fishing party boat

Anonymous said...

I've been exploring for a bit for any high-quality articles or weblog
posts on this sort of space . Exploring in Yahoo I ultimately
stumbled upon this website. Reading this information So
i am glad to exhibit that I've an incredibly good uncanny feeling I
discovered just what I needed. I most for sure will make sure to don?t
omit this web site and give it a glance regularly.


Also visit my weblog :: case for iphone

ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK