Monday, April 28, 2014

Friendship vs Relationship



HAHAHAHAHA 
sampai sekarang aku still tak boleh stop gelak
sampai sekarang aku tak boleh stop happy
and I dont know why
*gelak gelak gelak*





FRIENDSHIP VS RELATIONSHIP

agak agak kau lah kan , mana best lagi ? friendship ke relationship ?
ahhh tetiba rasa dua dua buat aku sedih



RELATIONSHIP

orang kata bila friendship bertukar jadi relationship and after its over , tak ada istilah friendship balik . betul ? 
maybe sesetengah orang yaa and maybe sesetangah orang tak
ahh move on lah beb
takkan selamanya kita nak dihantui dengan kesedihan
and kelukaan masa lalu
*padahal diri sendiri tak move on lagi



FRIENDSHIP

sebenarnya aku nak bercakap lebih kepada friendship
kenapa ?
aku pun taktahu
tetiba rasa nak throwback macam macam dengan member zaman muda muda dulu
*buat cara macam sekarang ni dah tua


kadang kadang sebab sesuatu benda , friendship pun boleh retak seribu
ada pulak yang sampai hancur berkecai
tapi
orang kata , takda istilah putus kawan tapi kenapa sekarang kita macam musuh ?
macam tak pernah kenal ?
Kau A and Aku Z 
jauh sangat
even hakikatnya kita dekat
dan aku sedih bila ingat semua tu balik


Now , I know the real , true value of friendship
rasa friendship dengan relationship tu lain sangat sangat sangat
dan aku happy semuanya dah macam dulu
terima kasih , kawan :')
*cant stop smiling*
pasni boleh lah gosip gosip macam dulu kan
HAHAHAHA





rindu Meg *sigh




Tuesday, April 15, 2014

Last Seen


hari ini
aku bru merasa sakitnya "last seen" yang selama ini mereka sibuk bualkan . yeah why ? sebab selama ni tak ada istilah whatsapp bila nak contact bagai . hanya ada wechat text facebook and skype . and suddenly , check whatsapp and nampak something yang sangat kengecewakannnnn ! you guess what ? dia ada whatsapp. yeahhh whatsappp . yang ada double tick tuu yang ada last seen yang boleh buat orang meroyan sebab sebelah pihak tak reply but last seen dia baruu . 

and now aku baru rasa macam mana mereka rasa . haha . GILA ! 


and sampaikan ada oang kata, 


"seteruk teruk perkataan 'K'
Lagi hina 'Last Seen' yang tak di reply"




last , kecewa . move on please :(


ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK