Monday, December 31, 2012

goodbye 2012



bangun tido , macam biasa . first benda buat , tengok fon
then dalam pukul 10.45 tetiba , fizah call . then dia tanya aku dah siap ke belum
okay . HANG !
haha . sumpah lawak time tu . uzma kata dalam pukul 11 nak kua , 10.45 call aku bagitahu . dengan tak siap lagi , tak prepare pape langsung . so deal lain , pukul 11.30 keluar :)


just lepak lepak KFC
entah berapa lama dok dalam KFC tu
gosipgosipgosippp banyakbanyak
maklum lahh , 5 tahun tak jumpa
aku ni dah la pemalas
cuti balik rumah memang tak keluar rumah langsung
tak jumpa kawan kawan apa semua tu :P



okay , duduk dengan diorang , memang dok diam ja sebab taktahu apa apa . mana taknya , sembang pasal geng geng diorang , geng sekolah diorang , mana lah nak kenal punn . so dengan tidak sengajanya aku jadi seorang yang sangat pendiam hari tu . sebab taktahu apa apa :D



erna , hafizah , uzma , me :)





btw , goodbye 2012
*lambailambai






No comments:

ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK