Monday, December 31, 2012

goodbye 2012



bangun tido , macam biasa . first benda buat , tengok fon
then dalam pukul 10.45 tetiba , fizah call . then dia tanya aku dah siap ke belum
okay . HANG !
haha . sumpah lawak time tu . uzma kata dalam pukul 11 nak kua , 10.45 call aku bagitahu . dengan tak siap lagi , tak prepare pape langsung . so deal lain , pukul 11.30 keluar :)


just lepak lepak KFC
entah berapa lama dok dalam KFC tu
gosipgosipgosippp banyakbanyak
maklum lahh , 5 tahun tak jumpa
aku ni dah la pemalas
cuti balik rumah memang tak keluar rumah langsung
tak jumpa kawan kawan apa semua tu :P



okay , duduk dengan diorang , memang dok diam ja sebab taktahu apa apa . mana taknya , sembang pasal geng geng diorang , geng sekolah diorang , mana lah nak kenal punn . so dengan tidak sengajanya aku jadi seorang yang sangat pendiam hari tu . sebab taktahu apa apa :D



erna , hafizah , uzma , me :)





btw , goodbye 2012
*lambailambai






Wednesday, December 12, 2012

121212




okay . semakin lama , semakin malas nak mengupdate :D
hiksss
just nak share pasal my birthday :)


after maghrib tadi , my mummy panggil and dia kata , ayah panggil
so , pergi lah kat ayah
then tetiba maklong call , wish birthday
* maklumlah , ikut islam kan , masuk ja maghrib dah hari berikutnya *
so . takpe lahh . layan ja maklong kata apa
and aku pelik sebenarnya macam mana maklong tahu birthday akuu
hahahaha
then tetibe
my mummy keluar daripada mana taktau and dia bawak nihh





ohh my God !
sumpah terkejut . time tu sibuk cover phone vibrate call masuk
terharu terharu
* wipe tears *
btw thankyou so muchhh ! muahciked



goodnite ! :)




Saturday, December 8, 2012

happy batchday , 0812 valour :)




now
8 / 12 / 12
and

HAPPY BATCHDAY 0812 !

HAPPY BATCHDAY VALOUR !

:')





tetiba rasa sedih gilagilagila punya . first sebab , aku rindu sangat kat korang lagi lagi budak pendeta wehh ! aku rindu korang :'( then , aku tak bule nak on malam ni 
aku nak wish but tak berkesempatan . nvm lahh :')
okay , to sapa sapa yang send msg kat aku tuhh wish birthday batch
yuyu , ton pe semua tuhh
sorryyy sangat tak dapat nak reply
aku langsung takda kredit sekarang ni 
sorry okayyyy :')


meg . rora . fakhryna . kome . elly . nani . dyo . myra . sue . opie



i miss you all , dear :'( sumpah aku rindu buad semua benda dengan korang * sedihsedih

aku rasa macam aku baru ja semalam masuk sana , jumpa korang . first kenal and before diberi nama , sumpah lawak . struggle gila nak ingat nama betul . and after dapat nama menang benci gila dengan nama nama tuh kan . tapi lama lama , terima jugak . then bila naik form 4 and belajar chemistry , baru semua tahu apa semua nama nama tuh kan ? :') still ingat lagi aku dengan myra menangis gila teruk lahh sebab homesick .  time washing tengah tengah malam pulak tuu . haha . sumpah lawak bila ingat balik . * amirah husna , wajib baca * aku , dyo , rora , daripada form 1 lagi dah bawak handphone bagai . haha , kalau kantoi dengan senior , alajan , budak jauh . padahal bule ja kalau nak bagi cikgu pegang pun :D


naik form 2 , dah buad pala sikit . macam macam ahh . bila naik form 3 , konflik banyak gila ahh . then after PMR , enjoy habis then buad pala sendiri . bajet senior :P then form 4 , still menjadi  'junior'  sebab form 5 time tuh macam apa g . but bila dyorang dah kua , okay ja pun dengan kami :) and aku ingat lagi time hari sukan waktu kami form 4 . aku dengan meg kena join 4 x 400m . tapi last minute kami berkeras takmao masuk . memang gila dan teramat gila . aku dengan meg p sembunyi kat dalam toilet gym . haha . kesian aku tengok dyorang yang kena gantikan aku dengan meg tuhh :D * husna , kau wajib baca nihh *
 then time form 5 , lagi macam macam benda buad sekali :') and lagi banyakkkk sangat konflik . aku lah tuu . selalu cari masalah . kan ? :') tapi seyez . aku SAYANG korang wehh :')



fakhryna hannanee : ' rynnn ! tengok jam sekarang '
hidayatul husa : ' megg , cepat lahh . hot story nihh '
rasheeda romena : ' bangun tidur , tidur lagi . bangunnnnnnn , tidur lagii . ahahahaha '
maizatul nabilah : ' memememememememe ! '
noraisyahfiqah : ' dyooo , tolong aku tanglungggg ! '
hasnani : ' naniiiii , baik kan ? satu helaiii jaaa . satuuuu ja :D '
elly : ' kami lapaq tea nihh . bancuh sat '

wehhh , sumpah rindu wehh . haihhh . rindu nak melalak ramai ramai kat dorm tengah tengah malam , menjerit bagai nak runtuh dorm tuhh . nasib baik lah tak bule nak sumbat vedio tuh dalam ni . rindu nak tanglong ramai ramai . buad marathon tanglong :DD best thing ever lah walaupun benda tuh amat gila . kan ? :')










sumpah the best thing is tanglungggg !
selamat malam semuaa :)




Sunday, December 2, 2012

i need you







Tuhan ,
Bila masih diberi kesempatan
Izinkan aku mencintainya
Namun bila waktuku sudah habis dengannya
Biarkan cinta ini hidup untuk sekali ini sahaja 








ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK