Sunday, November 27, 2011

need you now






no matter how strong a girl is , she has a weak point and sometimes all she needs is a hug




Saturday, November 26, 2011




•• Saya tak bagus dalam [ENGLISH] ,
Tapi saya boleh bagitahu yang [I LOVE YOU]


•• Saya tak bagus dalam [GEOGRAFI] ,
Tapi saya boleh tahu awak tingg╬▒l dalam [HATI] saya


•• Saya tak bagus dalam [SEJARAH] ,
  Tapi saya [INGAT FIRST TIME] saye kenal awak


•• Saya tak bagus dalam [KIMIA] ,
Tapi saya boleh bagitahu [TINDAK BALAS] saya bila awak senyum


•• Saya [TIDAK HEBAT] dalam tiap-tiap subjek ,
Tapi saya boleh bagitahu awak yang saya hebat dalam semua [SUBJEK] ,
jika TOPIC nya ialah AWAK 







Friday, November 25, 2011

tired of waiting






it hurt to fall in love with someone who can't love you back




**tired of waiting




Wednesday, November 23, 2011

you + me = love






"kalau kita betul-betul sayangkan seseorang , lepaskan dia pergi , jangan kau halang dia , andai sudah tersurat dia milik kau , suatu masa nanti dia pasti balik pada kau walau sehebat manapun pengganti yang dia jumpa dan andai kau sayangkan sesuatu benda itu , jangan kau genggam dia terlampau kuat , bimbang ianya pecah didalam genggaman kau sndiri"


Friday, November 18, 2011

Gumiho :)



sedang melayan movie..


' My Girlfriend is a Gumiho ' :)





oleh kerana terlalu bosan berada di rumah atau dengan erti kata lain , terlalu lama bercuti sekolah *padahal baru je smpai rumah pagi tadi :D* , dan untuk mengisi masa lapang supaya masa itu tidak disiasiakan , maka aku tengok semula cerita ni :D sangat chumell ouh dyorang . geram !




maseh bihaaa . sebab hang aku nak tengok lagi cerita nii hee



Wednesday, November 16, 2011

last night :)



hooyeah esok balikkkk ! 
sedih ouhh
next year SPM pulakk


dan malam ni , kena pulak clear sume benda
blerghhh ! 
katil da macam tongkang pecah
dan tongkang pecah lagi okey dari katil aku
ape jenis anak dara la aku ni
haiyaaa =='





tu baru atas katil . belum tepi katil , bawah katil
yang tu lagi lah serabutt
dengan dorm yang penuh barang + beg
locker entah pape
adoyyy



out dulu , mao clear locker :D


Monday, November 7, 2011

raya second :)



raya second dok kat perlis pulak
rumah atok madi belah ayah dia
semalam tido lewat
dan harini bangun lewat


benda ni je la yang kami buat raya second
lepak , jalan jalan , ronda kampung
and last skali
beli barang untuk balik skola :D








and petang ni , i'll meet him :))


first time ta sabar nak balik sekolah kah !

take care , all :)



Sunday, November 6, 2011

aidiladha :)



salam aidiladha :)

this year raya penang jaa . rumah MADIHAH with FATINABIHAH :)
sedih ouhh . first time tak balik rumah time raya tsktsk
haha . first first boleh je buad tabah ta balik . haha . nak tunjuk kuat la katakann
tp last last , adoyyyy . haha . ta bule nak tahan . tataw ahh nak kata cmne . asal call maa , maa sedihh . aku lagi lahh . serabutttt 


btw , thanks la kat DIA sebab faham akuu . selalu teman aku . time malam malam aku sedehh
muahciked



raya first , kat penang :)


madihah with fatinabihah
ta habishabis selfie



pape pun , enjoy jugak la raya ni
walaupun ta dapat raya dgn family
dapat jugak rasa raya kat utara :D




*thankyou again , Madihah*



Saturday, November 5, 2011

penang


raya ni aku balik penang
rumah madihah
with fatinabihah :)


a day before aidiladha..

lepak jap
jalan jalan cuci mata
nak hilangkan omsikkk ! :D




sangat tiada kerja :D


 sempat la jugak tengok movie jap :)

TOWER HEIST




mulamula ingat nak ajak ramairamai sikit . bagi meriah sikit
tapi , nama pun plan last minute , so kami tiga je lah :)


 pape pun , best !
thankyou soo much baby , madi :)



ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK