Saturday, March 12, 2011

sport's day :)




emmm . lamanya hoi ta update blog ni . da berhabuk dah . busy nakmampuih kalah orang nak amek spm . kah !



hari rabu before ni , sport's day kat sekolah . this year punya sport's day sumpah takbest gilos . ta semeriah last year . sport's day this year dahlah takda khemah . pengetua tak bagi buat sebab dia kata buli adikadik laa . bnyk smpah laa . mende tah *sigh

.................................................

sport's day yang takkan aku lupakan . kah ! :D
haha . this year sport's day dalam TOILET
hahahahaha
*hahahaha khoirun annisyak iz sooo jahat*
first tu , aku and kawan aku sorang ni DIPAKSA masuk acara 4x400m
haha . memang lawak . pny la tamao masuk , kami dok dalam toilet tuu sampai la acara tu start
sumpah macam nak lemas . dah la lama
*padan muka diri sendiri yang cari pasal*
nasib baiklah tak kantoi dengan sesapa
lelagi dengan senior haha maaflah eh hakak senior kikiki
kalao takkk , haih taktau nak kata apaa
keluar ja dari toilet , aku nampak kaawn aku tengah lari
* menggantikan aku dan kawan aku yang sorang lagi
kesian aku tengok diorang . bersalah pulak kat diorang
habishabis tu terus kena ceramah sebab menghilangkan diri kahkah



to meg : hang jangan tak ingat benda ni nah kikiki



ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK