Monday, December 5, 2011

smile






When you're speaking through the phone , do it with a smile . I can sense it from your voice =)


Sunday, November 27, 2011

need you now






no matter how strong a girl is , she has a weak point and sometimes all she needs is a hug




Saturday, November 26, 2011




•• Saya tak bagus dalam [ENGLISH] ,
Tapi saya boleh bagitahu yang [I LOVE YOU]


•• Saya tak bagus dalam [GEOGRAFI] ,
Tapi saya boleh tahu awak tingg╬▒l dalam [HATI] saya


•• Saya tak bagus dalam [SEJARAH] ,
  Tapi saya [INGAT FIRST TIME] saye kenal awak


•• Saya tak bagus dalam [KIMIA] ,
Tapi saya boleh bagitahu [TINDAK BALAS] saya bila awak senyum


•• Saya [TIDAK HEBAT] dalam tiap-tiap subjek ,
Tapi saya boleh bagitahu awak yang saya hebat dalam semua [SUBJEK] ,
jika TOPIC nya ialah AWAK 







Friday, November 25, 2011

tired of waiting






it hurt to fall in love with someone who can't love you back




**tired of waiting




Wednesday, November 23, 2011

you + me = love






"kalau kita betul-betul sayangkan seseorang , lepaskan dia pergi , jangan kau halang dia , andai sudah tersurat dia milik kau , suatu masa nanti dia pasti balik pada kau walau sehebat manapun pengganti yang dia jumpa dan andai kau sayangkan sesuatu benda itu , jangan kau genggam dia terlampau kuat , bimbang ianya pecah didalam genggaman kau sndiri"


Friday, November 18, 2011

Gumiho :)



sedang melayan movie..


' My Girlfriend is a Gumiho ' :)





oleh kerana terlalu bosan berada di rumah atau dengan erti kata lain , terlalu lama bercuti sekolah *padahal baru je smpai rumah pagi tadi :D* , dan untuk mengisi masa lapang supaya masa itu tidak disiasiakan , maka aku tengok semula cerita ni :D sangat chumell ouh dyorang . geram !




maseh bihaaa . sebab hang aku nak tengok lagi cerita nii hee



Wednesday, November 16, 2011

last night :)



hooyeah esok balikkkk ! 
sedih ouhh
next year SPM pulakk


dan malam ni , kena pulak clear sume benda
blerghhh ! 
katil da macam tongkang pecah
dan tongkang pecah lagi okey dari katil aku
ape jenis anak dara la aku ni
haiyaaa =='





tu baru atas katil . belum tepi katil , bawah katil
yang tu lagi lah serabutt
dengan dorm yang penuh barang + beg
locker entah pape
adoyyy



out dulu , mao clear locker :D


Monday, November 7, 2011

raya second :)



raya second dok kat perlis pulak
rumah atok madi belah ayah dia
semalam tido lewat
dan harini bangun lewat


benda ni je la yang kami buat raya second
lepak , jalan jalan , ronda kampung
and last skali
beli barang untuk balik skola :D








and petang ni , i'll meet him :))


first time ta sabar nak balik sekolah kah !

take care , all :)



Sunday, November 6, 2011

aidiladha :)



salam aidiladha :)

this year raya penang jaa . rumah MADIHAH with FATINABIHAH :)
sedih ouhh . first time tak balik rumah time raya tsktsk
haha . first first boleh je buad tabah ta balik . haha . nak tunjuk kuat la katakann
tp last last , adoyyyy . haha . ta bule nak tahan . tataw ahh nak kata cmne . asal call maa , maa sedihh . aku lagi lahh . serabutttt 


btw , thanks la kat DIA sebab faham akuu . selalu teman aku . time malam malam aku sedehh
muahciked



raya first , kat penang :)


madihah with fatinabihah
ta habishabis selfie



pape pun , enjoy jugak la raya ni
walaupun ta dapat raya dgn family
dapat jugak rasa raya kat utara :D




*thankyou again , Madihah*



Saturday, November 5, 2011

penang


raya ni aku balik penang
rumah madihah
with fatinabihah :)


a day before aidiladha..

lepak jap
jalan jalan cuci mata
nak hilangkan omsikkk ! :D




sangat tiada kerja :D


 sempat la jugak tengok movie jap :)

TOWER HEIST




mulamula ingat nak ajak ramairamai sikit . bagi meriah sikit
tapi , nama pun plan last minute , so kami tiga je lah :)


 pape pun , best !
thankyou soo much baby , madi :)



Friday, September 30, 2011

bersayap


tetiba aku ada sayap malam tadi
kahkah
idk apa yang buatkan aku tetiba rasa nak ada sayap





alangalang ada sayap
haaa cangak apa lagiii
mari terbanggg !
*bersama hidayu aziz 
hiks 








first first sumpah takut nak mampuih
tapi bila dah keluar chill jaa
kah !





breakfast at KFC BDA :D
*bila lagi kan nak breakfast KFC 






Wednesday, September 21, 2011

thankyou






through the ups and downs
through happy and sad
i will always love you

and stay by your side

until the end of time :)




thank you , my polar bear :P


Monday, September 5, 2011



you make me feels like
CRAZY


-imissyou-




Thursday, July 7, 2011

HAC 2011



setelah setahun tak join dancers
at last
this year aku join jugak
persembahan for Hari Anugerah Cemerlang , HAC 2011

aku in dancers dari form 1 lagi
form 1 persembahan for HKSBP
form 2 HAC 2009
form 3 aku tak join sebab something
and now,
form 4 for HAC 2011
and insyaAllah next year aku join lagi :)


and
this is us :)

before performance 

dancers :)

me . second performance

us :)


then after tu ada asrama terbuka :)




thankyou for these sweet memories baby ! muahciked
*khoirun annisyak iz sooo happy*





Saturday, July 2, 2011

talking to the moon


sebenarnya banda ni lama dah
time cuti hujung minggu haritu
juz tak sempat nak update benda ni
balik dari dewan makan , boring gila . tataw dah nak buat apa . sbb tinggal kitorang ja yg dok kat sekolah . so , ade kwn aku ni , ajak round skola . so , kmi round skola skjap nak hilangkn boring *ayat skema :D




anddddd I love this pic !


Friday, June 24, 2011

mathematic olympiad



aku join mathematic olympiad negeri kedah
act , bnda ni open
form 1 smpai form 4
ikutah sapa nak masuk

last minute join bnda ni
sebab before tu , afrah and biha tamao join
lepas tengok contoh soalan dia
sumpah serabut
kena banyak imagine

so , kami saja join
nak dapat pengalaman kateko

dalam bas time pergi :)



dan soalan tuu memang pelik
serabut gila sbb kena banyak imagine
*sigh 





time tu hari jumaat
so time tuggu keputusan tu , girl je la yang ada


afrah , nisa , cikgu che rus , biha , afifah :)



when they called "khoirun annisyak" , i was so shocked haha
and alhamdulillah aku dapat num 5
hiks !






and before balik tu , lepak jap kat tesco :)

afrah.nisa.biha




Friday, June 3, 2011

just miss you




I just miss you . right now








Saturday, March 12, 2011

sport's day :)




emmm . lamanya hoi ta update blog ni . da berhabuk dah . busy nakmampuih kalah orang nak amek spm . kah !



hari rabu before ni , sport's day kat sekolah . this year punya sport's day sumpah takbest gilos . ta semeriah last year . sport's day this year dahlah takda khemah . pengetua tak bagi buat sebab dia kata buli adikadik laa . bnyk smpah laa . mende tah *sigh

.................................................

sport's day yang takkan aku lupakan . kah ! :D
haha . this year sport's day dalam TOILET
hahahahaha
*hahahaha khoirun annisyak iz sooo jahat*
first tu , aku and kawan aku sorang ni DIPAKSA masuk acara 4x400m
haha . memang lawak . pny la tamao masuk , kami dok dalam toilet tuu sampai la acara tu start
sumpah macam nak lemas . dah la lama
*padan muka diri sendiri yang cari pasal*
nasib baiklah tak kantoi dengan sesapa
lelagi dengan senior haha maaflah eh hakak senior kikiki
kalao takkk , haih taktau nak kata apaa
keluar ja dari toilet , aku nampak kaawn aku tengah lari
* menggantikan aku dan kawan aku yang sorang lagi
kesian aku tengok diorang . bersalah pulak kat diorang
habishabis tu terus kena ceramah sebab menghilangkan diri kahkah



to meg : hang jangan tak ingat benda ni nah kikiki



Saturday, February 5, 2011






when I miss you ,
sometimes I listen to music
or look picture of you ,
not to remaind me of you but
to make me feel as if I'm
with you . it makes me forget
the distance and capture YOU !

just always remember that even we are
apart , I WILL BE MISSING YOU !






Friday, February 4, 2011


before
I met you
I didn't know what
beautiful really meant


but now
that you're
in my life , I don't need
to know what it means


I
know how it feels
and it's how I feel
when I'm with you =)



ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK